TIJORAT BANKLARINING KICHIK BIZNESNI MOLIYALASHTIRISHDAGI ROLI VA ZAMONAVIY RAQAMLI BANK XIZMATLARINI RIVOJLANTIRISH ISTIQBOLLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.20504044 - Asadova, Iroda; Muxammadiyeva , Manzura (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqola tijorat banklarining kichik biznesni moliyalashtirishdagi muhim rolini tahlil qiladi. Unda kichik va o'rta biznes subyektlariga moliyaviy xizmatlar ko'rsatishning mavjud mexanizmlari, shuningdek, ular duch kelayotgan muammolar ko'rib chiqiladi. Maqolada zamonaviy raqamli bank xizmatlari, jumladan, mobil banking, onlayn kreditlash platformalari va fintex yechimlarining kichik biznesni qo'llab-quvvatlashdagi istiqbollari atroflicha o'rganiladi. Tadqiqot banklar uchun ushbu texnologiyalardan samarali foydalanish va iqtisodiy o'sishni rag'batlantirish bo'yicha strategiyalarni muhokama qiladi. Yakunida innovatsion raqamli yechimlarni joriy etishni tezlashtirish bo'yicha tavsiyalar beriladi.