MATEMATIKA O’QITUVCHILARINING KREATIVLIK KOMPETENSIYASINI SHAKILLANTIRISHDA SIKLIK TOPSHIRIQLARNING O’RNI: https://doi.org/10.5281/zenodo.20389969 - Ernazarova , Nazira (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqolada maqsadga muvofiq tanlangan va o'zaro bog'liq bo'lgan matematik masalalar to’plamini tuzishga asoslanan umumlashtirish texnologiasini qollagan holda bo'lajak matematika o'qituvchilarining kreativlik kompetensiyasini shakllantirish imkoniyatlarini o’rganilgan.