UCH QATLAMLI QOVUSHQOQ - ELASTIK PLASTINKANING MAJBURIY TEBRANISHLARI - Safarov, I.I; Baialy, Azimkhan; Mirzakabilov, BEGZOD; Uralov, U.A (Scientific practical conference, 2026)
Bu ishda to‘g‘ri to‘rt burchakli yengil to‘ldiruvchili qovushqoq - elastik plastinkaning majburiy tebranishlari masalasi analitik olingan yechim va chekli elementlar usuli asosida olingan sonli natijalar asosida taxlili keltirilgan.