ELEKTRON TA’LIM MUHITIDA TALABALARNING INTELLEKTUAL KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISHGA XIZMAT QILUVCHI METODIK TIZIM KONSEPSIYASI - Xolmatov , Javlon (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqolada elektron ta’lim muhitida talabalarning intellektual kompetentliginirivojlantirishga xizmat qiluvchi metodik tizimning mazmuni, tamoyillari va texnologiyalari yoritilgan.Intellektual kompetentlik kognitiv, analitik, kreativ va refleksiv komponentlar birligida namoyon bo‘luvchiintegrativ sifat sifatida talqin qilinadi.