TA’LIMNI ISLOH QILISH VA INNOVATSION PEDAGOGIK LOYIHALASHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHNING SAMARALI YONDASHUVLARI VA AMALIY NATIJALARI. - Alibayev , Sobir (Scientific practical conference, 2026)
Bugungi kunda ta’limni isloh qilish va axborotli o‘zaro ta’sir sharoitida ta’lim jarayonlarini loyihalash pedagogika fanining eng dolzarb masalalaridan biridir. Axborot-kommunikatsiya texnologiyalarining keng joriy etilishi va uzluksiz ta’lim tizimining rivojlanishi innovatsion faoliyatni samarali loyihalashni talab qilmoqda. Shu nuqtai nazardan, pedagogik loyihalash nafaqat ta’lim jarayonining sifatini oshirish, balki yangi avlodni kompetent, ijodiy, tashabbuskor va axloqiy fuqarolar sifatida shakllantirishda muhim vosita hisoblanadi.