RAQAMLI IQTISODIYOT SHAROITIDA ELEKTRON TIJORATNI AMALGA OSHIRISHDA KICHIK TADBIRKORLIK SUBYEKTLARI ISHTIROKINI OSHIRISH YO‘NALISHLARI - Xujamkulov , Dilmurod (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqolada raqamli transformatsiya jarayonlarining kichik tadbirkorlik sub’ektlariga ta’siri va ularning elektron tijoratdagi ishtirokini kengaytirish yo‘llari tadqiq etilgan. Tadqiqot davomida kichik biznes uchun elektron savdo platformalariga integratsiyalashuvning tashkiliy-iqtisodiy mexanizmi va modellari yoritilgan, huquqiy asoslari tahlil qilinib, sohani takomillashtirish bo‘yicha amaliy takliflar berilgan.