RAQAMLI XIZMATLARNI KO‘RSATISHDA KICHIK TADBIRKORLIK SUBYEKTLARINING IMKONIYATLARI VA AHAMIYATI: TAHLILIY VA ISTIQBOLLI YONDASHUVLAR - Xujamkulov , Dilmurod (Scientific practical conference, 2026)
Mazkur maqolada zamonaviy iqtisodiyotda raqamli xizmatlar ko‘rsatish sohasida kichik tadbirkorlik subyektlarining o‘rni, ularning iqtisodiy o‘sishdagi ahamiyati va mavjud imkoniyatlari tadqiq etilgan. Tadqiqot davomida kichik biznesning raqamli ekotizimlardagi ishtiroki, innovatsion xizmatlarni joriy etishdagi moslanuvchanligi va raqobatbardoshligi nazariy-uslubiy jihatdan asoslab berilgan, kichik biznes subyektlari tomonidan an’anaviy va raqamli xizmat ko‘rsatishning qiyosiy tahlili qilinib, sohani rivojlantirish bo‘yicha ilmiy taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.