SIPERMETRIN PESTITSIDINING BIOREMEDIATSIYASIDA MIKRORGANIZMLARNING AHAMIYATI - Jo‘raqulov , Samoyiddin (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu tezisda sipermetrinning ekologik xususiyatlari, Pseudomonas sp., Catellibacterium sp., Bacillus sp kabi bir qancha mikroorganizmlar tomonidan biodegradatsiya jarayonlari hamda zamonaviy biotexnologik yondashuvlar 10 ga yaqin adabiyotlar tahlili asosida ko‘rib chiqilgan.