INNOVATSION YONDASHUV TA‘LIM-TARBIYA SAMARADORLIGINI OSHIRISH OMILI SIFATIDA - Parmonov, Abdutolib (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu tezisda ta‘limda an‘anaviy va innovatsion yondashuvlar solishtirilib, ularning bo‗lajak muhandislarning umumtexnik kompetentligini shakllantirish va rivojlantirishda innovatsion yondashuvlarning mazmuni ochib beriladi.