FUTBOL SPORT TURINING JISMONIY VA IJTIMOIY AHAMIYATI: ILMIY-NAZARIY TAHLIL - Nazarov , Sherzod; To‘rabekov , Ozodbek (Scientific practical conference, 2026)
Mazkur ilmiy maqolada futbol sport turining jismoniy rivojlanish, sog‘lom turmush tarzini shakllantirish va ijtimoiy muhitga ta’siri ilmiy-nazariy jihatdan tahlil qilinadi. Shuningdek, futbolning yoshlar tarbiyasidagi o‘rni, psixologik va fiziologik afzalliklari hamda zamonaviy sport tizimidagi roli yoritilgan.