QISHLOQ XO‘JALIGI IQTISODIYOTIDA BALIQCHILIKNI RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA SAMARADORLIGINI OSHIRISH - Bekmuratova , Odinabonu (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqola qishloq xo‘jaligi iqtisodiyoti tarkibidagi baliqchilik (akvakultura) sohasining samaradorligini zamonaviy raqamli texnologiyalar yordamida oshirish masalalariga bag‘ishlangan. Tadqiqotda raqamlashtirishning baliqchilik xo‘jaliklarining barcha ishlab chiqarish va boshqaruv jarayonlariga ijobiy ta’siri, shuningdek, sohani transformatsiya qilishdagi ustuvor yo‘nalishlari tahlii qilinadi.