XIZMATLAR SEKTORIDA KICHIK BIZNES VA XUSUSIY TADBIRKORLIKNI RIVOJLANTIRISH ORQALI HUDUDIY IQTISODIY O‘SISHNI TA’MINLASH - Tirkashev , Ulug‘bek (Scientific practical conference, 2025)
Mazkur tezisda xizmatlar sektorida kichik biznes va xususiy tadbirkorlikni rivojlantirishning hududiy iqtisodiy o‘sishga ta’siri tahlil qilinadi. Statistik ma’lumotlar asosida xizmatlar ulushining ortib borishi, bandlikni ta’minlashdagi roli hamda investitsion faollikka ta’siri yoritilgan.