CHAKANA SAVDO TARMOQLARIDA CRM TIZIMLARIDAN FOYDALANISH SAMARADORLIGI - G‘aybullayev , Sarvar (Scientific practical conference, 2025)
Mazkur ilmiy maqolada chakana savdo tarmoqlarida CRM (Customer Relationship Management – mijozlar bilan munosabatlarni boshqarish) tizimlaridan foydalanishning nazariy, tashkiliy, iqtisodiy hamda amaliy jihatlari keng yoritilgan. Zamonaviy bozor iqtisodiyoti sharoitida mijozlar ehtiyojlarini chuqur o‘rganish, xaridorlar bilan uzoq muddatli hamkorlik aloqalarini shakllantirish, sodiqlik darajasini oshirish va savdo samaradorligini ta’minlashda CRM tizimlari muhim boshqaruv vositasi sifatida namoyon bo‘lmoqda.