QURILISH VA ENERGETIKA SOHASIDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR TAHLILI - Fozilova , Dildora (Scientific practical conference, 2025)
Ushbu maqolada qurilish materiallarini ishlab chiqarish jarajonida zamonaviy texnologiyalarini qoʻllashning samaradorligi, energetika sohasida yangi innovasion texnologiyalar yoritilgan. Maqolada asosan energiya samarador muxandislik tizimlari, uning vazifasi, innovatsiyalarning mohiyati va klassifikatsiyasi, individual qurilish uchune nergiya samarador texnologiyalar, energiyadan foydalanishni kamaytirish va qayta tiklanuvchi energiya, energiyadan foydalanish samaradorligini oshirish ularning yechimlari tahlil qilingan holda bayon etilgan.