O‘ZBEKISTONNING INVESTITSIYA MUHITI VA XORIJIY INVESTITSIYALARNI JALB QILISH - Qo‘ldoshev , Sanjar (Scientific practical conference, 2025)
Ushbu maqolada, O‘zbekistonda yaratilgan investitsion muhit, qonunchilik tamonidan belgilangan tartib qoidalar, so‘ngi yillarda amalga oshirilayotgan investitsiyaga bog‘liq statistik ma’lumotlar tahlil qilingan. Shuningdek, xorijiy va mahalliy investitsiyalarni jalb qilishda o‘ziga xos xususiyatlari hamda ularning iqtisodiyotimizdagi roli keng o‘rganilgan.