TRIGONOMETRIK TENGLAMALARNING KUNDALIK HAYOTDA ISHLATILISHI - Xoljigitov, Dilmurod; Narziqulov , Sirojiddin (Scientific practical conference, 2025)
Mazkur maqolada tirigonometrik tenglamalar, uning tarixi va trigonometrik tenglamalarning real hayotda ishlatilishi, afzalliklari haqida mulohazalar berilgan bolib bir qancha takliflar keltirilgan.