TURIZM SOHASIGA KADRLAR TAYYORLASHDA RAQAMLI DIDAKTIK VOSITALARDAN FOYDALANISHNING PEDAGOGIK IMKONIYATLARI VA METODIK YONDASHUVLARI - Ko‘chimov , Abdujamil; Kamolov, Dilshod (Scientific practical conference, 2025)
Ushbu tezisda turizm sohasiga bo‘lajak mutaxassislarni tayyorlash jarayonida raqamli didaktik vositalardan foydalanishning nazariy asoslari, pedagogik ahamiyati va amaliy imkoniyatlari yoritiladi. Raqamli texnologiyalar asosida tashkil etilgan ta’lim muhitining kompetensiya rivojiga ta’siri, o‘quv jarayonining samaradorligini oshirishdagi afzalliklari hamda o‘quv fanlari mazmuniga uyg‘unlashtirilgan zamonaviy raqamli platformalar misolida ko‘rsatib beriladi.