BARQAROR RIVOJLANISHNI TA’MINLASHDA TURIZM VA BRENDING - To‘ychiyeva , Nodira; Xalilova , Mohichehra (Scientific practical conference, 2025)
Ushbu tezisda turizm sohasida brendingning o‘rni va ahamiyati, shuningdek, turizmni rivojlantirishda ommaviy tadbirlarning tashkil etish jarayonlari tahlil qilingan. Turizm brendi mamlakat yoki hududning imidjini shakllantirishda muhim omil sifatida qaraladi. Shuningdek, xalqaro miqyosda tanitishda marketing, reklama va ommaviy tadbirlarning o‘zaro bog‘liqligi yoritilgan.