MEHNAT BOZORI MODERNIZATSIYASI VA BANDLIK SIYOSATI - Ergasheva , Nafisa; Xatamova , Shohista (Scientific practical conference, 2025)
Zamonaviy dunyoda tez sur’atlar bilan sodir bo‘layotgan texnologik o‘zgarishlar, globalizatsiya va demografik siljishlar har bir mamlakatning mehnar bozoriga chuqur ta’siz ko‘rsatmoqda. Ushbu maqola mazkur sharoitda mehnat bozorini modernizatsiya qilish va samarali bandlik siyosatini shakillantirishda duch keladigan asosoiy muammolarni o'rganadi hamda ularnning yechimlarini taklif qiladi.