TAʼLIM TIZIMINI RIVOJLANTIRISHDA XIZMATLAR SIFATI VA INNOVATSION YECHIMLAR INTEGRATSIYASI - Qodirov , Javohir (Scientific practical conference, 2025)
Ushbu tezisda taʼlim xizmatlari ko‘rsatishda taʼlim tizimini rivojlantirishning innovatsion jihatlari ilmiy-nazariy hamda amaliy nuqtai nazardan tahlil qilinadi. Global raqamlashtirish jarayonlari, taʼlimning yangi avlod texnologiyalari, sunʼiy intellekt (AI) asosidagi didaktik yondashuvlar, masofaviy taʼlim servislarini modernizatsiya qilish, “aqlli taʼlim” (Smart Education) tizimlari, shaxsga yo‘naltirilgan o‘quv modeli, taʼlim xizmatlarining sifatini oshirishga doir raqamli platformalar va boshqaruv mexanizmlarining samaradorligi yoritiladi. Innovatsion taʼlim xizmatlarining o‘quv jarayoniga ta’siri, kadrlar kompetensiyasi, taʼlim samaradorligi hamda taʼlim muassasalari raqobatbardoshligini oshirishdagi roli ilmiy asosda ochib beriladi.