IQTISODIYOTNI BARQAROR RIVOJLANTIRISHDA FISKAL SIYOSAT VA SOLIQ ISLOHOTLARINING O‘RNI - Saitov , Sirojiddin (Effective scientific journals, 2025)
Mazkur maqolada fiskal siyosatning iqtisodiyotni barqaror rivojlantirishdagi o‘rni IMRAD metodologiyasi asosida tahlil qilinadi. Tadqiqotda davlat budjeti, soliq islohotlari, raqamlashtirish jarayonlari va makroiqtisodiy ko‘rsatkichlar o‘rtasidagi bog‘liqlik ochib beriladi