ELEKTRON TIJORAT TAMOYILLARI VA EKEKTRON BIZNES ASOSLARI - Xudoyarov , Rashid; Abdiakimova , Ozoda (Effective scientific journals, 2025)
Hozirgi kunda yurtimizda va butun dunyoda rivojlanib borayotgan elektron tijorat haqida turli ma’lumotlar berish va bu tur savdo haqida yetarlicha o‘rganish, yurtimizda bu tijorat turini yanada rivojlantirish asosiy maqsadimiz bo‘lishi lozim. O‘zbekiston Respublikasining 2004-yil 29-aprelda qabul qilingan “Elektron tijorat to‘g‘risida”gi 613-II-sonli Qonuniga o‘zgartish va qo‘shimchalar kiritilib, uning yangi tahriri tasdiqlandi. Bu maqola orqali elektron tijorat, uning foydalari, asosiy tamoyillari va yurtimizda electron tijorat ahamiyati haqida ma’lumotlar beriladi.