1-DEKABR – BUTUNJAHON OITSGA QARSHI KURASHISH KUNI - Raimqulova , Gulsevar (Effective scientific journals, 2025)
Ushbu maqola 1-dekabr – Butunjahon OITSga qarshi kurashish kuni munosabati bilan tayyorlangan bo‘lib, OIV infeksiyasiga qarshi global va milliy kurashning bugungi holati, erishilgan yutuqlar va oldinda turgan vazifalarni ilmiy-asoslangan, aniq raqam va faktlar bilan yoritadi.