IQTISODIY MADANIYATNI YOSHLAR ONGIDA SHAKLLANTIRISH - Tolliboyev , Dilshod (Effective scientific journals, 2026)
Iqtisodiy madaniyatni yoshlar ongida shakllantirish zamonaviy jamiyat taraqqiyotining muhim omillaridan biridir. Ushbu mavzuda yoshlarning iqtisodiy bilimlari, moliyaviy savodxonligi, iqtisodiy tafakkuri hamda bozor iqtisodiyoti sharoitida faol ishtiroki masalalari yoritiladi. Shuningdek, iqtisodiy ongni rivojlantirish, mustaqil iqtisodiy qaror qabul qilish ko‘nikmalarini shakllantirish, tadbirkorlik qobiliyatlarini qo‘llab-quvvatlash hamda iqtisodiy mas’uliyatni oshirish yo‘llari tahlil etiladi.