PSIXOLOGIK XIZMATNI TASHKIL ETISH MUAMMOLARI - Turdiyeva , Nigora; Pardayeva , Dilafruz (Effective scientific journals, 2026)
Bugungi globallashuv, ijtimoiy o‘zgarishlar va aholining ruhiy salomatligiga bo‘lgan ehtiyoj ortib borayotgan sharoitda psixologik yordam tizimini rivojlantirish muhim ahamiyat kasb etmoqda. Maqolada muammolarni bartaraf etish yo‘llari bo‘yicha takliflar berilgan va xalqaro tajribaga asoslangan tavsiyalar keltirilgan.