BOSHLANG‘ICH SINFLARDA MAKTAB PSIXOLOGINING ISHI MAZMUNI - Turdiyeva , Nigora; Baxriyeva , Nodira (Effective scientific journals, 2026)
Ushbu maqolada O‘zbekiston umumta’lim maktablarining boshlang‘ich sinflarida maktab psixologining ish mazmuni ilmiy-nazariy jihatdan tahlil qilinadi. Maqola O‘zbekiston ta’lim tizimidagi psixologik xizmatni takomillashtirishga qaratilgan amaliy tavsiyalarni o‘z ichiga oladi.