KAMBAG‘ALLIKNI QISQARTIRISH LOYIHALARI ORQALI AHOLINING MOLIYAVIY FAROVONLIGINI OSHIRISHNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Jumaniyozov , Siroj (Effective scientific journals, 2025)
Mazkur maqolada kambag‘allikni kamaytirish bo‘yicha amalga oshirilayotgan chora-tadbirlar chuqur o‘rganiladi, shuningdek, xorijiy mamlakatlar, xususan, Xitoy, Janubiy Koreya, Malayziya kabi davlatlarning muvoffaqiyatli tajribalari tahlil qilinadi. Bu davlatlarda qo‘llanilgan samarali mexanizmlar va amaliy usullar O‘zbekiston sharoitida tatbiq qilinishi mumkin bo‘lgan model sifatida o‘rganiladi.