"TARIXI ANBIYO VA HUKAMO" – ADABIYOTIMIZDAGI DURDONA ASAR - Aliyeva , Sevinch (Effective scientific journals, 2026)
Ushbu maqola Alisher Navoiyning “TARIXI ANBIYO VA HUKAMO” asarini birinchi payg‘ambarlar tarixi qismini, xususan Sulaymon kabi payg‘ambarlarning xatoga yo‘l qo‘yishi va uni tushunib, tezda tavba–tazarruga tushishlari jihatlari tadqiqiga bag‘ishlangan.