BOʻLAJAK ENERGETIKAGA QAYTA TIKLANADIGAN ENERGIYA MANBALARIDAN FOYDALANISHNI OʻRGATISHNING MODELI - Hafizov , Erkin; Kirillova , Tatyana (Effective scientific journals, 2025)
Ushbu maqolada Bo‘lajak energetiklarga kasbiy faoliyatga tayyorlashda qayta tiklanadigan energiya manbalaridan foydalanishni o‘rgatishning tashkiliy-tuzilmaviy modeli orqali raqamli texnalogiyalarning tutgan o‘rni va muhandislarni ilmiy tadqiqot ishlariga yo‘naltirish haqida so‘z boradi.