ЦЕМЕНТБЕТОН ҚОПЛАМАЛАРИДА НАНОТЕХНОЛОГИЯЛАР: ЭПОКСИДЛИ ҚАТРОН МАТЕРИАЛИ ҚЎШИМЧАЛАРИНИНГ ТАЪСИРИ - Бобожонов , Ровшан (Effective scientific journals, 2025)
мақолада таъмирлаш ва техник хизмат кўрсатишнинг интенсив технологияларини жорий этиш орқали цементбетонли йўл қопламаларининг истеъмол хусусиятларини сақлаб қолишнинг асосий қоидалари ва муаммолари баён этилган.