TA’LIMDA RAQAMLI INQILOB VA YANGI RENESANS: https://doi.org/10.5281/zenodo.20390765 - Axmedova , Shoxida; Xaydarova , Shaxzoda (Scientific practical conference, 2026)
Mazkur maqolamda ta’lim tizimidagi raqamli inqilob jarayonlari hamda Yangi Renessans g’oyalari asosida shakllanayotgan zamonaviy pedagogickyondashuvlar tahlil qilinadi. Raqamli texnologiyalar, sun’iy intellekt va interaktiv ta’lim vositalarining o’quv jarayoniga integratsiyasi, shuningdek, pedagogik tafakkurning transformatsiyasi ilmiy jihatdan yoritiladi.