O‘ZBEKISTONDA QISHLOQ TURIZMINING SHAKLLANISHI VA RIVOJLANISHI - Kamolova , Sabrina (Scientific practical conference, 2025)
Maqolada O‘zbekistonda qishloq turizmining shakllanish jarayonlari hamda mamlakatimiz hayotida tutgan o‘rni haqida so‘z boradi. Shuningdek, mazkur sohada xalqaro hamda milliy talablarning mazmuni nimalardan iboratligi yoritilgan. Shuningdek, mazkur sohada faoliyat yuritishning nazariy hamda amaliy asoslari keltirilgan. Mavjud qishloq turizmi nuqtalari bilan birgalikda ushbu faoliyatni amalga oshirish imkoniyati bo‘lgan hududlar tavsiya etilgan.