YASHIL IQTISODIYOTNI RIVOJLANTIRISHDA TURIZM XIZMATLARI SIFATIGA TA’SIR ETUVCHI OMILLAR - To‘ychiyeva , Nodira; Qodirov , Ulug‘bek (Scientific practical conference, 2025)
Ushbu tezisda turizm xizmatlari sifatiga ta’sir etuvchi tashqi va ichki omillar tahlil qilingan. Tadqiqotda turistik korxonalar faoliyatiga ta’sir ko‘rsatuvchi iqtisodiy, ijtimoiy, siyosiy, ekologik hamda texnologik omillar tashqi muhit sifatida ko‘rib chiqilgan. Shuningdek, xodimlarning malakasi, xizmat ko‘rsatish madaniyati, boshqaruv sifati va ichki nazorat tizimi kabi ichki omillar roli yoritilgan.