O‘ZBEKISTONDA IQTISODIY TURIZM - Baxtiyorova , Gulsevar; Xaqberdiyeva , Zuhra; Norbekov , Xursandmurod (Scientific practical conference, 2025)
Ushbu maqolada O’zbekistonda ziyorat turizmi rivojlanishi uchun yaratilayotgan shart-sharoitlar hamda bu soha istiqboliga doir qabul qilingan qonuniy-me’yoriy hujjatlar hamda ziyorat turizmining mamlakat rivojidagi o’rni va ahamiyati haqida yozilgan.