BOZOR INFRATUZILMASINI TAKOMILLASHTIRISH VA RIVOJLANTIRISH - Dilshodov , Shoxabbos (Scientific practical conference, 2025)
Ushbu maqolada bozor infratuzilmasining mazmuni va uning iqtisodiyotdagi ahamiyati yoritilgan. Asosiy e’tibor infratuzilmani zamonaviy talablarga mos ravishda takomillashtirish yo‘nalishlariga qaratilgan. Raqamli texnologiyalar, moliyaviy xizmatlar, logistika tizimi va mehnat bozori infratuzilmasini rivojlantirishning dolzarbligi ko‘rsatib berilgan.