RAQAMLI BUXGALTERIYA VA SUN’IY INTELLEKTNING BUXGALTERIYA HISOBI JARAYONIGA TA’SIRI - Mamirov , Zamir; Xoliqulova , Ra’no (Scientific practical conference, 2025)
Maqolada sun’iy intellekt va raqamli buxgalteriyaning buxgalteriya hisobini modernizatsiyalashdagi roli va funksiyalari o‘rganilgan. Al yordamida buxgalteriya amaliyotida avtomatlashtirish, aniqlik va tezlik oshgani, biroq inson nazoratining saqlanishi zarurligi asoslab berilgan.