MILLIY IQTISODIYOTDA KREATIV IQTISODIYOTNING XALQARO REYTINGLARDAGI O‘RNI - Abduvaliyev , Abdulaziz (Scientific practical conference, 2025)
XX asrning ikkinchi yarmidan ko‘plab mamlakatlarda kreativ iqtisodiyotni rivojlantirish milliy iqtisodiyotning muhim yo‘nalishi sifatida belgilandi va so‘nggi o‘n yilliklarda kreativ iqtisodiyotning mezon ko‘rsatkichlarini belgilash bo‘yicha ko‘plab ilmiy va amaliy ishlar bajarilgan bo‘lishiga qaramasdan har bir mamlakatda iqtisodiy rivojlanish holatidan kelib chiqgan holda o‘ziga hos mezonlar shakillantirilgan.