ABU NASR FOROBIYNING AXLOQ ILMIGA OID QARASHLARIDA ADOLAT VA IJTIMOIY UYG‘UNLIK MASALASI - Xosilmurodov , Islom (Scientific practical conference, 2025)
Ushbu maqolada Abu Nars Forobiyning axloqiy qarashlarida adolat, axloq va ijtimoiy uyg'unlik haqidagi falsafiy qarashlari tahlil qilinadi va uning ijtimoiy-siyosiy hayotimizdagi ahamiyati haqida fikr yuritilgan. Forobiyning axloq falsafasi to‘g’risidagi qarashlari jamiyat hayotining barcha sohalariga tadbiq etilgan va yosh avlod ma’naviyatining rivojlanishida muhim omil hisoblanadi.