BO‘LAJAK BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARINING DIDAKTIK TAYYORGARLIGINI TAKOMILLASHTIRISHDA INTEGRATIV YONDASHUV: https://doi.org/10.5281/zenodo.20391726 - Ruzikulova , Nigora (Scientific practical conference, 2026)
Ma’lumki, pedagogik yondashuvlar shaxsning o‘z imkoniyatlari, qobiliyatlari va salohiyatlarini amalga oshirishi uchun sharoitlar yaratadi, ta’limiy muhitning rivojlanishi va tashkil etilishini ta’minlaydi. Eng ko‘p uchraydigan holat shuki, bo‘lajak boshlang‘ich sinf o‘qituvchisi kelgusi kasbiy faoliyatida bir emas, balki bir qator yondashuvlardan foydalanadi va o‘z-o‘zidan ayonki, ular bir-birini to‘ldirishi va bir-birini istisno qilmasligi shart.