SOLIQLAR AUDITINI RAQAMLASHTIRISH - Xasanov , Baxodir (Scientific practical conference, 2025)
Jamiyatning raqamlashtirilishi misli ko‘rilmagan tezlikda kechmoqda. Raqamli transformatsiya inson hayotining deyarli barcha jabhalariga chuqur ta’sir ko‘rsatmoqda — bu aloqa qilish, xaridlar amalga oshirish, to‘lov tizimlaridan foydalanishdan tortib, kundalik faoliyatning barcha yo‘nalishlarini qamrab olmoqda. Ayniqsa, ishbilarmonlik muhitida raqamli texnologiyalar ishlab chiqarish jarayonining barcha bosqichlari — loyihalash, sinovdan o‘tkazish, ishlab chiqarish va hisob-kitob ishlarini uzviy bog‘liq holda tashkil etish imkonini bermoqda.