IQTIDORLI TALABALARGA MO‘LJALLANGAN O‘QUV-USLUBIY INTERAKTIV XIZMAT KO‘RSATUVCHI DASTURIY TA’MINOTNING TARKIBIY TUZILMASI - Xoljigitov , Dilmurod; Xoliqova , Sevinch (Scientific practical conference, 2025)
Iqtidorli talabalarga mo’ljallangan o’quv-uslubiy interaktiv xizmat ko’rsatuvchi dasturiy vositaning tuzilishi va uning o’ziga hos xususiyatlari, ayrim muammolarini ko ‘rib chiqamiz.