O‘QUV-USLUBIY INTERAKTIV XIZMAT KO‘RSATUVCHI DASTURIY VOSITALARNING TA’LIM TIZIMIDAGI RO‘LI - Xoljigitov , Dilmurod; Burxonov , Sarvar; Yuldoshev, Ogʻabek; Qahharov , Jasurbek (Scientific practical conference, 2025)
Hozirgi kunda yurtimizda o’quv uslubiy interaktiv xizmat ko’rsatuvchi dasturiy vositalardan biri bu Inter-VUZ saytidir. Oliy ta’lim muassasalarda interaktiv xizmatlar ko’rsatish tizimini tashkil etuvchi axborot-ta’lim dinamik muhiti, ya’ni axborot boshqarish tizimini va undagi axborotlar asosida foydalanuvchilarga interaktiv xizmatlarni ko’rsatish qobig’ida interaktivlikni namoyish etish, albatta shakllantirilgan dasturiy ta’minot hamda undagi ayrim elementlari bilan bog’liq.