KORRUPSIYAGA QARSHI KURASHISHNING O‘ZIGA XOS YONDASHUVLARI - Tashbayev , Asliddin (Scientific practical conference, 2025)
Ushbu maqolada korrupsiyani huquqiy tomondan nazariy va amaliy jihatdan o‘rganilishda korrupsiyaga qarshi kurashishda davlatlarning o‘ziga xos yondashuvlari va bu borada amalga oshirilayotgan amaliy ishlarning natijadorligi keng yoritilgan.