KICHIK VA O‘RTA BIZNESNING INNOVATSION FAOLIYATINI RAG‘BATLANTIRISH MEXANIZMINI TAKOMILLASHTIRISH - Soy, Marina; Sunnatov , Qudratulla (Scientific practical conference, 2025)
Ushbu tezisda kichik va o‘rta biznes subyektlarining innovatsion faoliyatini rivojlantirishga ta’sir etuvchi omillar tahlil qilinib, moliyaviy qo‘llab-quvvatlash, raqamli transformatsiya, ilm-fan bilan hamkorlik va innovatsion infratuzilmani kengaytirish orqali rag‘batlantirish mexanizmini takomillashtirish bo‘yicha takliflar ishlab chiqilgan. Taklif etilgan yondashuv kichik va o‘rta tadbirkorlikning innovatsion salohiyatini oshirish, texnologik yangilanishni jadallashtirish va iqtisodiy o‘sish uchun zarur sharoitlarni shakllantirishga qaratilgan.